Žarko Radulović: Neki hoće da budemo neutralni, a da se priklonimo Rusiji

7
Žarko Radulović

Žarko Radulović

Žarko Radulović

Govoreći o prednostima članstva Crne Gore u NATO alijansu sa aspekta turističke privrede, Žarko Radulović predsjednik Crnogorskog turističkog udruženja i suvlasnik hotela “Splendid” je za Skala radio kazao da naša država time dobija veliki imput.

“Posebno to znači i podsticaj stranim investitorima kako sa istoka tako i sa zapada da investiraju u Crnu Goru. To je garancija jedne stabilne zemlje i to se već osjeća”, mišljenja je Radulović.

I pored toga, kaže on, neko treba da istjera taj NATO da nema investicija.

Radulović se nadalje pita od čega ćemo da živimo i znači li to da uzimamo i nove kredite. Ko će ih vraćati, od koje to proizvodnje?

Neko će reći, konstatuje Radulović, da je sve uništeno, iznoseći primjer nekada moćne brodarske kompanije “Jugooceanije“ iz Kotora.

“Kada je tadašnji direktor, sada pokojni Nikola Samardžić izašao u Skupštinu i rekao da treba da se promijeni zastava, aludirajući na samostalnu Crnu Goru, na kakav je tada odziv naišao od Peđe Bulatovića, Andrije Mandića i ostalih koji su upropastili komaniju od koje je Kotor i CG živio. Ti isti ponovo danas obećavaju da će ako oni dođu na vlast  nas učiniti sretnim, uspješnim i bogatim na takav način što ćemo odbiti NATO i Evropu, bićemo neutralni, a prikloniti se Rusiji. Unutar svoje države treba govoriti protiv onoga što u njoj ne valja a ne tražiti nekoga iz vani, da te on poklopi i uredi. To neće moći”, kategoričan je Radulović.

On je za NATO, kako je zaključio, zato što NATO savez ne uređuje,već nas samo uslovljava na vladavinu prava uvođenje reda putem zakona.

7 KOMENTARI

 1. …ovaj imput-onaj te je svezan za broj gostiju i nivo za/g/rađen/ut/ih meleona eurića od turista -pristaša NATO? Jer-neko reče iz ministarstva održavanog nivo zaobilaženja istine-da onije 800 melona eurića od turizma za 2015 su uglavnom prihodi “turstičkih hordi iz “antinaftovskih”zemalja Srbije i Rusije-i “Eldorada Ukraj-aine”? Imput-putaju se putaju u rabotu-onizi koji imaju završene muzičke škole-za početnike-sluhiste i klimoglavce-oli praznoglavce?????

 2. Viđu da ti je jača strana “što je bilo negda”-uz neminovne autofaulove-pa te stoga pitam-a da čoče da neznaš slučajno kako se zvahu oni te su nam premetnuli vlast u Kotoru(a prije toga po diktatu grobara i kasapina sa Dedinja-vaše gore lista-bez kojega niste smjeli ni prnuti što ga nećete informisati peko Miroslava Šolevića-detaširanog u Titogradu!)i SRCG-SFRJ u Titogradu >>(11.jnauara.1989)<< na "vašu tader srpsku novu godinu"-1989 godine u ranu zoru 13 na 14.januara ? Jer tada i brez Nikole i brez Mandića-Bulatovića i kompanije bele -prosute najrazvijeniju opštinu u Crnoj Gori i jednu od pet najrazvijenih opština u "vašoj omrzloj TITOVOJ Jugoslaviji"?! Dakle,to ti nama neznavenijema objasni i dočaraj! Jer danas-bogu i vama zafaleći-Kotorska privreda i neprivreda ćeta-ka da je ovo Acruvijum-a ne Kotor iz XXI vijeka! I drugo-ako si upućen-dal ste "razglabali"-vi nekadašnji golugozići-što ste imali od imovine na dan 13/14 jnauara.1989-a što danas imate na dan 8.februara.2016-odnosno što je onda imao Kotor-a što danas nema-zahvaljujući prije svijeh TVOJOJ DOJUČERANJOJ PARTIJI-PARDON i NOVOJ I NJENOM RUKOVODSTVU"-koji su ušli u knjige-bukvare zastiđa i sramote nezabilježene u istoriji Crne Gore?!!!

 3. Aooooooooooo kad nam Žaki drži govor, loše nam se piše ! A đe bi on bio da mu nije bilo Rusije ! Sa mjesta kormilara ne bi avancao.

 4. Blago Nama kad nas on treba učiti o NATO u , a rule su mu do lakata u rusku pulentu. Bojleri bi mu bilo da s mirom rabota to malo posla što Ima.

 5. Drukčije će Žarko pričati ako jednog dana neki
  fanatik (daleko bilo, u kam se stanilo) aktivira prsluk
  na Bečićkoj plaži, filovan ekserima i
  metalnim gelerčićima.

  • Što to prijeteće poruke šalješ iz tvog odnosno vašeg arsenala pa kao u kam se staniko. Koji si ti provaljeni piroman!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]