Zaštititi vodomjere!

2

 

Zbog najavljenog hladnog talasa koji se očekuje u narednom periodu, kotorski Vodovod obavještava potrošače da je prema odluci o Javnom vodosnabdijevanju na području opštine Kotor definisano da sklonište za vodomjer održava korisnik, te je u tom smislu neophodno  zaštititi vodomjer od smrzavanja.

Razlog smrzavanja cijevi je njihova otkrivenost, što uzrokuje zaleđivanje pri niskim temperaturama.

Vodomjere koji se nalaze u zidnim ormarićima ili šahtovima van objekata, potrebno je toplotno izolovati stiroporom ili tkaninom.

Takođe, potrebno je zaštiti i sve vidljive instalacije.

Ukoliko i pored svega preduzetog dođe do oštećenja vodomjera, potrebno je hitno se obratiti Vodovodu Kotor radi sanacije kvara, zbog toga što radove na vodomjeru može da izvodi isključivo DOO “Vodovod i kanalizacija Kotor“.

2 KOMENTARI

  1. Ne razumijem! Vodomjere su napravili na mjestima koja su njima odgovarala, i od materijala koji je najjeftiniji bio, ne mogu se ni čestito zatvoriti, niti ih njihovi službenici, kada dođu da pročitaju stanje ostavljaju kako treba zatvorenim, naplaćuju vodu kako im se ćefne, po najvećoj mogućoj cijeni, iako od regionalnog vodovoda dobijaju vodu po 20 centi za kubik, sada traže da im mi zaštitimo vodomjere od smrzavanja iako se zaštititi ne mogu u stanju u kome su. Da su barem rekli kao da ih zaštitimo, da su donijeli kakve pokrivače za njih, a izmisliti će još da mi plačamo ako se zbog smrzavanja pokvare. E što je mnogo, mnogo je, čudim se samo Radio Skali što im povlađuje i omogućuje da nas zavitlavaju.

  2. Sada se u minut do leda o zastiti vodomjera zbori!
    Tko je ‘tio , Taj je i zastitio!
    Sve na ultimu, tako i komunitada funkcionise!
    Odoh na kafu …..

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]