Završena obuka o primjeni Zakona u oblasti utvrđivanja i naplate lokalnih javnih prihoda

0

 

U multimedijalnoj sali Kulturnog centra Kotor završena je dvodnevna obuka loklanih službenika opštine Kotor koji utvrđuju, vrše kontrolu i naplaćuju lokalne javne prihode.

Na prijedlog Sekretarijata za opštu upravu, obuku su držali  sertifikovani predavači Uprave za kadrove Crne Gore, Mišela Manojlović i Veselin Vukčević.

Cilj obuke ja bio utvrđivanje opsega primjene Zakona o poreskoj administraciji i Zakona o upravnom postupku, sa posebnim osvrtom na institute koji će omogućiti brže i efikasnije utvrđivanje poreskih i drugih obaveza građana.

Poseban akcenat tokom obuke stavljen je na unapređenje položaja građanina, odnosno stranke u postupku i punu zaštitu njenih prava i interesa, koja joj Zakon o poreskoj administraciji i Zakona o upravnom postupku garantuju.

Obuku je organizovao opštinski Sekretarijat za opštu upravu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]