Završna konferencija CulturWb projekta u Kotoru 2020. godine

0

 

Od 11. do 13. septembra na Univerzitetu u Novom Sadu, u organizaciji Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo PMF-a,  održana je 18. konferencija „Contemporary trends in tourism and hospitality“ – CTTH 2019.

U okviru pomenute konferencije sastao se i konzorcijum CulturWB projekta kom su prisustvovali i predstavnici TO Kotor, Dragana Samardžić i Zoran Živković.

Na sastanku konzorcijuma je bilo riječi o realizaciji projektnih aktivnosti, akreditovanju i početku novih Master programa na univerzitetima u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, kao i narednom ciklusu i održivosti LLL kurseva koji su jedan od rezultata ovog projekta.

Implementacija CulturWb projekta se završava u martu 2020. godine kada je i zakazana završna konferencija projekta koja će biti održana u Kotoru.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]