Zbog ispitivanja mogućeg boljeg vodosnadbijevanja, voda se zatvara danas na par sati

7
Dragan Roganović

Dragan Roganović

audio: Dragan Roganović

Zbog ispitivanja mogućnosti boljeg organizovanja vodosnadbijevanja kotorske opštine, s obzirom da je posljednjih dana došlo do poremećaja u vodosnadbijevanju, kao i mjerenja protoka i količine vode, radi bolje raspodjele, danas će područje od Škaljara do kraja Stolova ostati bez vode od 14 do 17 sati.

Takođe će bez vode biti i potez od starog grada do kraja Dobrote od 17 do 20 sati, saopštio je Skala radiju Dragan Roganović, direktor kotorskog Vodovoda.

Na snazi ostaju noćna zatvaranja vode, kako bi se popunili rezervoarski prostori i da bi se u narednom periodu moglo organizovati bolje vodosnadbijevanje, rekao je Roganović.

7 KOMENTARI

 1. gajo eo danas je petak 26.08.2016 .god. sto danas ispitujes? eo vode nema ili je u trendu suva slavina. nije ti to bas pred izbore neki plus.

 2. Koliko ja znam čitati, ovdje piše da neće biti u Dobroti vode u četvrtak od 17 do 20 sati, a danas, u petak, opet nema vode, ali ni nikakve obavjesti o tome da se zatvaranje produžuje za petak. Znači li to da će svakog dana Dobrota biti bez vode ujutro do 6 sati i popodne od 17 do 19 sati. Pa dabome, da bi se snabdjeli vodom svi građani Kotora, trebalo bi kupiti još vode od regionalnog vodovoda a ovako je bolje, jer se ne mora kupovati, već samo ukinuti i isporučivati samo ono što je već ugovoreno.

 3. Da čovjek ne povjeruje onom uvlačenju, zavlačenju,
  podilaženju, šlihtanju – da ne bi Vlade CG, bili bismo
  žedni po Primorju…!
  Mislio sam da je kult ličnosti nešto što ne poznaje mlada
  generacija. Prisjetih se davno zaboravljenih pripjeva
  na seoskim dernecima:
  “Druže Tito, naše sunce milo, da te nije ne bi ni nas bilo!!!”
  Ojhaaaa…!
  Vodosnabdijevanje uredno, au 18:00h negdje ventil zavrnuli.
  Kantule suve. Bilo bi korektno da nas gospodin
  direktor Vodovoda informiše – koliko miliona
  evra kotorski Vodovod duguje Regionalnom?
  Koliko građani duguju Vodovodu.
  Koliki je procenat naplativosti? Koliki su gubici na
  cjevovodnoj mreži? Koliko su domaćinstava uhvatili
  u krađi vode (ilegalnim priključcima)?
  Prema nekim saznanjima ogromni broj domaćinstava
  ima tajne priključke, koje su im za stotinak evra
  instalirali prije više godina isti radnici Vodovoda!

 4. …nego rano moja velju -melju ka “Odoljenski mlinovi…”? E bo…bolje snadbijevanje…uz pomoć prijerodnih obnovljivih izvora energije-JESNJE KIŠE-dar akvaboga …iz Kašuna Škaljarskoga…? Zbogom..odoh na svečano OTVARANJE “Poslovno stabenog centra-kompleksa”-pokonjeg “Autoremonta”koji je gradio i ranio-rano moja Škaljare i Škaljarice…”iz Bokeške kužine” e bo.?

 5. Zbog ispitivanja mogućnosti boljeg organizovanja vodosnadbijevanja kotorske opštine, s obzirom da je posljednjih dana došlo do poremećaja u vodosnadbijevanju,bla bla,izjavi direktor kotorskog vodovoda danas.A juce je izjavio da zahvaljujuci vladi Crne Gore i njenoj brizi o gradjanima kotorski vodovod funkcionise odlicno uz kolicine vode koje dobijaju os regionalnog vodovoda.Samo da znamo koja je izjava tacna,jer da je ona jucerasnja nebi bilo potrebe boljeg organizovanja,jer je to vec bilo organozovano odlicno.Nego bih mu porucio da manje daje izjave a vise se pozabavi vodosnadbijevanjem,jer ionako svakom svojom sledecom izjavom demantuje sam sebe.Ali dok je partijskeknjizice moze mu se.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]