Zbog lošeg kvaliteta vraćen kontigent stubova za javnu rasvjetu

0
pripreme za postavljanje javne rasvjete u Dobroti

Saša Radenović

Saša Radenović

Što se desilo i zašto još nijesu postavljeni stubovi javne rasvjete za koje su završeni zemljani radovi i podloge u naseljima Petani i Plagenti u Dobroti, a prema informaciji od prošle sedmice trebali su biti završeni za tri četiri dana.

Na ovo pitanje Saša Radenović iz Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora je odgovorio da je bio isporučen kontigent stubova za vanjsku rasvjetu, ali nijesu bili na zadovoljavajućem nivou.

Pocinčani stubovi su bili lošeg kvaliteta i vraćeni su, pa je stručno lice iz Direkcije danas i sjutra u Inđiji odakle se nabavljaju stubovi kako bi na licu mjesta odredio njihov kvalitet i dao zeleno svijetlo za njihovu isporuku.

Vjerovati je da će nova isporuka odgovarati standardima i da će sljedeće sedmice stići u Kotor.

Za postavljanje stubova i to 4 na Plagentima i 6 u naselju Petani potrebno je sedam dana, do kada u Direkciji vjeruju da će ovaj posao, koji je počeo prije mjesec dana, biti realizovan, kazao je Radenović Skala radiju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]