Zbog prekoračenja masenih parametara iz saobraćaja isključeno 10 teretnih vozila

0

U sklopu akcije Vaga, saobraćajna policija je zbog registrovanih prekršaja, odnosno prekoračenja masenih parametara, sankcionisala 24 učesnika u saobraćaju (vozača, odnosno pravna lica), dok je 10 teretnih vozila isključeno iz saobraćaja, saopšteno je danas iz Uprave policije.

Tokom realizacije akcije kontrolisano je 60 teretnih vozila.

“Cilj akcije je bio kontrola i mjerenje osovinskog opterećenja i masenih parametara vozila koja saobraćaju našim putevima prvenstveno teretnih vozila, kao i vozila koja se bave javnim prevozom putnika upotrebom mobilnih elektronskih kontrolnih vaga za mjerenje osovinskog opterećenja vozila, to jeste masenih parametara vozila”, dodaje se u saopštenju.

Ove i slične aktivnosti saobraćaja policije će nastaviti da realizuje i u narednom periodu kako tokom obavljanja redovnih poslova i zadataka tako i kroz pojaćane kontrole saobraćaja na saobraćajnicama i putnim pravcima na kojima saobraća najveći broj ove kategorije vozila.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]