Zbog zamućenja izvorišta “Bolje sestre” vodu treba prokuvavati

0

 

Zbog povećane mutnoće vode na izvorištu Regionalnog vodovoda „Bolje sestre“, potrošači naselja Škaljari, Muo, Prčanj, Stoliv, Kostanjica, Morinj, Lipci i Strp, vodu sa česme mogu koristiti za piće uz prethodno prokuvavanje, saopštavaju iz kotorskog preduzeća Vodovod i kanalizacija.

Prema informacijama iz JP Regionalni vodovod Budva do zamućenja je došlo usljed velikih padavina na pomenutom izvorištu, te osim povećane mutnoće, svi ostali parametri su u granicama dozvoljenih vrijednosti.

Napominjemo da ovo obavještenje važi i za ostalo područje kotorske opštine, jer je u lokalnim izvorištima još od nedjelje povećano zamućenje vode u vodovodnom sistemu i da je vodu takođe potrebno prokuvavati prije korišćenja za piće.

Iz preduzeća Vodovod i kanalizacija Kotor saopštavaju da će potrošače redovno obavještavati o situaciji na terenu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]