Zdrava hrana i zdravi stilovi životi za djecu i mlade

0

 

U organizaciji Kulturnog centra “Nikola Đurković” i Doma zdravlja Kotor, u okviru Dječije nedjelje održana su dva predavanja o Zdravoj ishrani i zdravim stilovima života među djecom i mladima, za učenike osnovnih škola “Njegoš” i “Narodni heroj Savo Ilić”.

Tom prilikom su doktorice Stojanka Čelebić, pedijatar i Sandra Perović, doktorica opšte prakse, visoka medicinska sestra Biljana Samardžić i medicinska sestra Ema Marjanović, koja vodi savjetovalište za dijabetes, predočile djeci koji su to zdravi stilovi života i na koji način ishrana utiče na njihov rast i razvoj.

U interakciji sa djecom, medicinski tim je ukazao na neke nedoumice koje su djeca imala i odgovario na njihova pitanja, navodi se u saopštenju Kulturnog centra.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]