Željko Aprcović novi predsjednik kotorskog DPS-a

19
Željko Aprcović

Željko Aprcović, poslanik DPS-a i predsjednik Kluba odbornika ove partije u kotorskoj Skupštini Opštine, izabran je za predsjednika OO DPS Kotor bez ijednog glasa protiv i sa jednim uzdržanim.

Nakon nedavnog izbora novog Opštinskog odbora DPS-a Kotor, promjena predsjednika je potvrda da se u periodu pred lokalne izbore, koji su predviđeni za drugu polovinu 2016. godine kreće novom energijom i novim snagama.

Željko Aprcović je prethodno dobio jednoglasnu saglasnost Predsjedništva DPS-a Crne Gore.

Dosadašnji predsjednik OO DPS-a Kotor Borislav Kašćelan je na toj funkciji bio od 2002. godine.

Na posljednjim lokalnim izborima kotorski DPS je izgubio 4 mandata u odnosu na prethodni period, što je bio jasan signal da je došlo vrijeme da se nešto mora mijenjati.

Na to je ukazivalo i nezadovoljstvo jednog broja članova koje se reflektovalo kroz pasivan odnos prema partijskim zadacima, tražeći glasno promjene.

Kašćelan je ostao u OO DPS-a Kotor kao član.

19 KOMENTARI

 1. Po ovim dosadasnjim-izbornicima oli vam vrhovnicima DPS-a, reklo bi se da je opcina Kotor-samo u Cnoj Gori? Ali ne i u Kotorskoj Boki?” Onun isareti birakmaz seytan hit”?

 2. @@lula
  Bojim se da su tvoja razmišljanja sasvim blizu istini.
  Ne može se oteti utisku da Aki nije moga’ spriječiti,
  ili bar pokušati da spriječi opasno krčmljenje
  imovine Jugooceanije i kat. parc. na Plagentima,
  tamo gdje i sam obitava.
  Nadajmo se da će makar sada dići svoj glas sa
  pozicija svemoćne politike.

 3. Ne bavim se politikom aktivno, samo posmatram
  Mislim da su na drzavnom nivou nikakvi i pozicija i opozicija, a da su na svu srecu, u Kotor poceli na vlast dolaziti normalni ljudi, sto je prava rjetkost u politici,
  Cestitam Zeljku Aprcovicu, uz Gradonacelnika i par mladjih ljudi, moglo bi nesto krenut na bolje, osim sto me strah kocnicara pod Goricom

 4. “”…bez ijednog glasa protiv i sa jednim
  uzdržanim.”
  Ko je bio ovaj “uzdržani”?
  Pa, jasno je – Boro.
  Besmisleno je bilo glasati protiv.

 5. Čestitam i nadam se da ćete imati više uticaja na opštinske rukovodioce i da će prije svega shvatiti kako i zasto su tu i kome tahvalnost duguju !

 6. Toliko godina je u drzavnom parlamentu, je li ijednu inicijativu u interesu Kotorana pokrenuo? Koga on predstavlja tamo?

  • e moj Lula vidi se da ti ne pratiš zasjedanje parlamenta,na svaki zakon koji je doticao Kotora Aki je učestvovao u pripremi zakona i bio veoma aktivan

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]