Željko Rutović na konferenciji “Rana intervencija za djecu sa smetnjama u razvoju” u Ljubljani

0
Željko Rutović

Međunarodna konferencija “Rana intervencija za djecu sa smetnjama u razvoju” održaće se u Ljubljani od  17. do 19. maja ove godine.

Konferenciji će, na poziv Centra za obrazovanje i inkluziju iz Ljubljane a u saradnji sa organizacijom VIZIO iz Holandije prisustvovati Željko Rutović, generalni direktor Direktorata za medije u Ministarstvu kulture i predsjednik Školskog odbora Resursnog centra za djecu i mlade “Podgorica” .

Na konferenciji, na kojoj učestvuju predstavnici Resursnih centara jugoistučne Evrope, kao i predstavnici državnih organa tih zemalja koji se bave politikom medija i zaštitom djece u medijima, između ostalog, govoriće se o komparativnimm praksama i iskustvima o vidljivosti djece sa smetnjama u razvoju s medijskog i kulturološkog aspekta.

Rutović će imati izlaganje na temu – Medijsko zakonodavstvo Crne Gore (implementacija međunarodnih standarda zaštite djece u medijima).

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]