Živković Demokratama: Vi ste samo ružni dekor u ovom velikosrpskom i svetosavskom kolu

2
Miodrag Živković

Jedan od osnivača Građanske inicijative “21. maj” i bivši lider Liberalnog saveza CG, Miodrag Živković obratio se saopštenjem koje prenosimo u cjelosti:

-Kritikujući danas politiku Demokrata, istakao sam jednu njihovu podlu osobinu, da je za njih napad najbolja i jedina odbrana. Reagujući na moju današnju objavu tandem Bečić – Bogdanović, potpisujući nekog mlađanog Spajića iz Herceg Novog, samo pokazuju svoje pravo lice i naličje. Za razliku od njih, koji nijesu odgovorili ni na jednu moju veoma ozbiljnu optužbu, da su teokrate, da su poslušnici Srpske crkve i da rade na projektu nestajanja Crne Gore, ja ću odgovoriti na sve meni, očekivano upućene lične diskvalifikacije.

Prvo, da sam izdao LSCG i Slavka Perovića, vrijeme je već dalo neke odgovore, a ja ću se potruditi, iako odlažem preko svake mjere, čuvajući obraz drugima, da i na to dam jasne odgovore. Da sam isključen iz LSCG je nažalost suluda priča u koju ste i vi povjerovali, jer to nije bilo moguće ni po statutu LSCG, ni po glasovima delegata, koji su ostali u manjini (bez kvoruma) nakon mog napuštanja kongresa LSCG.

Za ovakve napade Demokrata dovloljno je reći da Miodrag-Miko Živković nikada i nikoga nije izdao. Moj jedini motiv da se bavim politikom bio je obnova crnogorske nezavisnosti i danas se ponosim što sam, za razliku od nekih na tome do kraja istrajao i dao svoj puni doprinos.

Drugo da imam danas neke svoje mentore. Ovakva nesuvisla optužba i ne zaslužuje ozbiljniji komentar, jer za razliku od Demokrata kojima je Srpska crkva glavni mentor, ja nikada u životu nijesam imao nikakve mentore. Uređena, pravedna, poštena i jaka Crna Gora je uvijek bio moj jedini motiv i pokretač. Upravo iz ovih razloga sam se danas i vama obratio, jer vidim da je ozbiljno, lukavo i perfidno ugrožavate.

Treće, Trsteno nije ispričana priča samo za zlurade i Demokrate. Tačno je da je tada (prije skoro 20 godina) LSCG predvodio vlast u Kotoru, kada je prodato zemljište u zaleđu Trstena, ali je isto tako tačno da je to jedini predmet u periodu našeg višestranačja (više od 30 godina) koji je prošao sve sudske instance u krivično-pravnom i građansko-pravnom smislu, od Osnovnog do Vrhovnog suda, kojim je potvrđena njegova zakonitost. I na kraju, “drage” moje Demokrate, “dragi moji ” Bečiću i Bogdanoviću, ne gurajte mlade ljude (Spajića) u vaše laži i konstrukcije.

Za razliku od vas, koji od politike, politikanstva i populizma za neznavene, ništa ne znate, Miodrag-Miko Živković je profesionalno ostvaren čovjek i prije i poslije politike, a vi ste samo ružni dekor u ovom velikosrpskom i svetosavskom kolu, koji sve više građana primjećuje. Srećni vam put bio sa vašim Joanikijem, ali morate znati da je sve manji broj neznavenih, koje ste do sada isuviše lako varali. Znala je uvijek Crna Gora prepoznati izrode i izdajnike, pa će to znati i ovoga puta. Džaba vam je taj lažni građanski plašt kojim ste se ogrnuli, jer se ovdje nikada nije mogao prodati “rog za svijeću”.

2 KOMENTARI

  1. GOSPODINE ŽIVKOVIĆU-PORUČUJE TI JOLE DRINJAK-DA KAD “PRIČAŠ-PIŠEŠ”..O DRUGOME-BAČIŠ SVOJE ZRCALO I DA U NJEGA NE GLEDAŠ?!..JER ŠTO STE VI-LIBERALI NEGO”DEKOR-NA TRPEZU GOSPODARA SRBINA SA KONAVLA I DUBONIKA-MILA RADOVA ĐUKANOVIĆA! BEZ KOJEGA NEBI STE GLEDALI SKUPŠTINU CRNE GORE-VIŠE NO LI KRAVA MRT VO- TELE?

  2. I još su gore od svega što ste im poručili.
    Pošto ih obožavaju neostvareni i na žalost mladi ljudi kafanskog staža ne očekuje se da išta razumiju od ovog što ste im kazali.
    Profil mnogih znamo u Kotoru da ih ne opisujem.
    Tu je nevolja.
    A još gora što oni kao nešto znače i pitaju se u gradu namontirani po preduzećima preko noći direktorčići itd.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]